Käsityökeskuksen kesäretki: lähtö oli 8.00 ja suuntana Orimattilan suunta.Aamulla hiukan sataa tihutti, mutta eipä haitannut ollenkaan,kun istui bussissa ja hyvässä seurassa.

Ensimmäinen pysähdys oli Orimattilan käsityökeskuksessa Pitsituvassa.Pihalla joimme aamukahvit pullan kera ennen Pitsitupaan menoa.Oltiinkin jo istuttu bussissa.

Nyplätty pitsiruusu on minun oma suosikkini.Siellä oli nuoret kesäkursseilla kutomassa mattoja ym.

Seurava paikka oli;Kehräämö  ja siellä Maria Drockilan kynttiläpaja ,jossa saimme kuulla kynttilän teon historiaaa ym.Sellä oli kynttilänäyttele alakerrassa.Aika kiva kun näki kaikki mallit yhtä aikaa palamassa .

Samassa rakennuksessa oli myös Neida,Uniikimatto,Sarkku-taide,Kehräämön herkkussa,Käsityövakka,Kivipajan lahjaliike ja Cafe josta oli tullut puutarha ohjelma keväällä muistaakseni.Siellä uudistettin parveketta.Oli iso parveke toisessa kerroksessa,kun näin sen muistin heti puutarha ohjelman.Oli mukava nähdä "livenä"ohjelman paikka:)

Seurava kohde olin Villa Roosa sieellä esiintyy 15 tekstiilitaiteilijan töitä jos ymmärsin oikein on viimeinen kesä näyttelyille.

Suuntana sitten oli Läpinjärvi ja nälkä jo kurni vatsasamme.Rutumin Kartanossa söimme seisovassa pöydässä.Söin vihreässä salissa ja nutin vanhan ajan tunnelmasta.Ruuan päätteksi saimme kuulla kartanon historiaa.

Suosittelen ruokapaikkaa:)

Sitten suuntasimme Myrskylään ,Talla-puukengät siellä vai itse tutkin puukenkiä.Ne mallit joista olisin kiinnostunut meni ulkomaille myyntiin vain tai yksityiselle yritykselle .

Vieressä olevasta rauta-kaupasta(oli vanhan ajan rautakauppa,jossa oli edullista ostaa kaikkea.) ostin: 3kurpitsatainat a'0.50e ja yhden ruukkutomaatin.Taimet olivat pieniä ,mutta  kohta saadaan sato suuri :)Koiralle ostin juomakupin 1e,ei liu'vu lattialla.muut ostivat vaikka mitä;)

Loppu matkalla kotiinpäin oli bussissa arpajaiset.Minäkin ostin pari arpaa ,kun oli kolme askelmittaria voittoina myös.Sain vain matkalaukun johon voi shampoot laitta.

Ruuan säännöstelyni pysy matkan aikana hyvin aikataulussa.En ostanut mitää makeaa!!!