Saimaalla oli lämmintä ja siitä nautittiin olemalla uikkareilla ulkona joka  päivä välillä löhöillessä vedessä joka oli +23-26* :)Koirat oli pakko teljetä sisään viileeeseen.Eivät pahemmin itseään vedessä kastele,johtuen pitkästä turkista.Mutta ovathan sukua lämpimistä maista.

Vekaranjärvellä valatilaisuudessa kylllä hiki kaikilta siellä olijoilta valu,mittari näytti+27* ja tuulta ei ollenkaan.Sääliksi kävi armeijan poikia ja tyttöjä kun niillä piti olla takitkin päällä koko ajan urheilukentällä ja koko alueella.Väkeä oli tosi paljon verrattuna tavella vuosi sitten kun oltiin toisen pojan valtilaisuudessa .Silloin taas oli pakkasta yli -20*silloin varpaat meinas jäätyä.

 

Koiratkin oli mukana tilaisuudessa kaikilla ei niit voinu autoonkaan jättää.Tessa sai huomiota Marianne -lippalakillaan ja punaisella luuhihnallaan.Oli lady konsanaan siellä.

Paluu matkalla taas oli jono alueelta pois lähtiessä.Kyllä on hyvä kun uusissa autoissa on jäähdytys olemassa.Muuten olisi ollut pakko nousta koirien kanssa kävelemään eteenpäin.

Korialla pysähdyttiin kaffeella minun toivomuksesta siellä kun on Novitan lankamyymälä :)ja taas tuli lankoja.Menomatkalla jo ostin muovikassillisen samoin paluu matkalla.Kohta kotiväki ei siinä enään pysähdy vaan haluavat muualle kahville.