Loman aikana ei tule paljokaan kirjoiteltua tänne ja on ollut kesä vieraita Saksan maaltakin :)

Pirjo sai minut innostumaan tekemään yhden ristipistotyönkin , näytin pistoja tekoasiinä samalla.Tein wc-kyltin.Saman tapaisen olin nähnyt eräässä sisustus liikeessä Jumbossa.Siellä käytiin eräänä sunnuntaina.

Kirpparillakin tuli käytyä Pirjon kanssa ja löysin ihan uuden päälilakanan,valkoinen pohja jossa punaisia ruusuja,raitoja ja tietysti reunapitsiä 4e.Minulla on kasa vanhan aikaisia valkoisia lakanoita ja pitsityynyliinoja  ja tämä onkin piristävä niiden kanssa vieras sänkyyn pussilakanan tilalle.Saa romanttista vaikutelmaa hiukan ;)Pirjo löysi kasan kirjoja kotiin vietäväksi.

Isoäidin tilkkujakin aloitin tekmään automatkalla Saimaan rannalle ja niitä valmistui aika monta ja nyt pitäs suunnitella kasaamista jo.Kotimatkalla käytiin Korian ABC-kahvilla sinne piti päästä kun siellä on Novitan lanka myymälä :)Olin vain nuukalla päällä ja ostin 5 valkoista kerää Hawajilankaa 1e/kerä.Pääsen onneksi sinne uudestaan vielä.

Eilen vietiin Pirjo siskonsa kanssa Hämeenlinnaan tapaan veljeänsä ja siitä he jatkoivat Rengon mökille.Itse jäätiin Hämeenlinnan kauppoihin.Ostettiin kerniliina auringonkukkakuosilla lintuhäkin taakse.Pysyy seinä siistimpänä ja kerniliinasta on helppo pyyhkiä  liat poiskin.

Ja syömässä oltiin Pannu nimisessä kahvilassa .Ruoka oli ihan hyvää.Jälkiruoka jäätelöt torilla siten syötiin ja nautittiin kesäisestä päivästä.