Lauantai aamuna piti ajoissa lähteä käymään uuden Hilda&Hulda osto ja myyntiliikkeessä Klaukkalassa. Liike on uuden kerrostalon alakerrasssa. Kaikkea ihanaa ja vanhan aikaista sielä olikin. Ostin kuusi kahvikuppia lautasten kera  6e /Arabia Pirti-sarjaa jota minulla oli ennestään. Äidin sisko oli töissä Arabialla silloin kun Pirtti sarja tuli muotiin ja sain lahjaksikupit +lautaset. Kupit on ehjänä, mutta ruokalautaset on jo kuluneet ja mennet rikki lasten ollessaa pieniä.

Liikkeessä oli heti aamusta väkeä runsaasti avajaisissa. Liike avautuu lauantasin 9.00-15.00 arkisin 10-18.00. Netti sivutkin on kuulema pian tulossa. Lisäksi että ostavat ja myyvät kodin välineitäja huonekaluja. Entisöivät huonekaluja, tekevät pientä pintaremonttia, verhoilevat, tekstiilisuunnittelua, puusepänpalveluja, puutarhasuunnittelu ja kukka-asetelmia. Aika monipuolista. Luulen että heillä riittää asiakkaita runsaasti.

Täytyy käydä usein katsomassa mitä uutta sinne ilmestyy. Etsin sellaista pyyheliina telineen eteen tulevaa kankasta joka on kirjailtu. Oli siellä yksi mutta oli liian leveä minun telineeseen:)

Suutarikin oli siihen iereen muuttanut. Ja olihan mulla suutarinkinn asiaa :) Samalla kävin Timarssa katsomassa mitä kivaa siellä on ja ainahan jotain löytyy ;)